Vormgeving en productie

Grafische producties: van ontwerp tot productie

Ben jij creatief en houd je van werken met computers? In het grafische bedrijf Papier en Meer van Kwintes leer je te werken met de grafische programma’s Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe Indesign. We werken voor diverse onderdelen van Kwintes zoals het hoofdkantoor, de diverse woonvormen en de activering centra. Daarnaast werken wij ook voor diverse bedrijven. Wij ontwerpen huisstijlen, brochures, flyers en folders.

Naast het vormgeven hebben wij ook een productie afdeling waar we de materialen maken. We adviseren onze klanten welk papier het mooiste past bij het product en zorgen voor een nette afwerking hiervan. Je leert bij ons dus het hele proces van begin tot eind. Zo proberen wij je een goed beeld te geven van het grafische proces.

Als professional meer weten?

Samenwerken met Papier en Meer betekent meerwaarde in drukwerk omdat er bijgedragen wordt aan het sociale aspect van onze onderneming (MVO).

Mooie dingen maken en op zoek naar jouw talenten

Veel mensen vinden het fijn om creatief bezig te zijn. Tijdens het leer proces komen er vaak hele mooie dingen naar boven en zul je versteld staan van je eigen vaardigheden. Zodra je bij ons de cursus afgerond hebt zul je klaar zijn voor het werken voor klanten. Uiteraard wordt dit uitgevoerd onder goede begeleiding en zullen we stap voor stap kijken in het proces waar jij kunt groeien en zo blijft leren. Vind je het bijvoorbeeld leuk om een eigen ontwerp te maken, ligt jouw voorkeur meer bij het begeleiden van een order of wil jij graag de productie begeleiden en uitvoeren en zorgen dat onze producten tip top verstuurd worden naar de klant? Er zijn veel mogelijkheden!

Papier en Meer is gevestigd in het Leerwerklab van Kwintes, midden in het centrum van Almere en op loop afstand van het Centraal Station.

Iets voor jou?

Enthousiast geworden over onze werkervaringsplek voor vormgeving en productie? Neem dan contact met ons op.

  • Vincent van den Akker
  • Schoutstraat 41-43
    1315 EW Almere
  • 0320 234 187
  • contactalmere@kwintes.nl