Horeca

Vind jij het leuk om heerlijke maaltijden voor onze gasten te bereiden? Bij het LeerWerkLab in Almere stad kun jij alles leren over werken in de horeca. In onze keuken leert een professionele kok jou de lekkerste gerechten te koken. Samen bedenken we iedere week het menu voor de lunch en het diner. Heb jij een specialiteit die je voor onze gasten wilt koken? Dan zetten we die natuurlijk op het menu!

Werk jij graag met mensen? Ook dan is werken in de horeca precies wat voor jou. Bij het LeerWerkLab kun jij ervaring op doen in de rol van gastheer- of vrouw. Wij leren jou om te zorgen dat alle gasten die bij ons komen eten tevreden zijn. Je serveert hen de maaltijden, maar ook een lekker kopje koffie of thee.

Wil jij bij ons komen eten?

Bij het LeerWerkLab serveren wij de lekkerste warme maaltijden. Van maandag t/m vrijdag kunnen onze gasten genieten van een warme lunch en van maandag t/m donderdag serveren wij een diner. Bij het LeerWerkLab in Almere Stad kun jij voor een lage prijs genieten van een gezonde maaltijd!

Iets voor jou?

Enthousiast geworden over onze werkervaringsplek voor horeca? Neem dan contact met ons op.

  • Schoutstraat 41-43
  • 1315 EW Almere
  • 036 533 6424
  • contactalmere@kwintes.nl