Activeringscentrum Almere Stad

Ken je het LeerWerkLab in Almere Stad al? Hier ontmoeten mensen uit de buurt elkaar. Je kunt een kop koffie drinken, een praatje maken, een hapje eten of meedoen aan allerlei activiteiten. Iedereen is welkom. Als je zin hebt, kun je meedoen aan een workshop. We geven bijvoorbeeld een workshop zingen en creatief bezig zijn. Je kunt ook aanschuiven bij een beautyochtend of met andere buurtbewoners een wandeling maken.

Wij helpen mensen contact met elkaar te maken. Iedereen is welkom. Sommige mensen hebben een zorgvraag. Zij wennen bij ons weer aan het normale leven. Anderen ontmoeten gewoon graag buurtbewoners. Het LeerWerkLab staat bekend om de goeie sfeer. Voor veel mensen voelt het als hun thuis. Iedereen draagt zijn steentje bij. Als het nodig is, krijgen mensen ondersteuning van elkaar, onze vrijwilligers of medewerkers. Wij doen ook graag mee aan maatschappelijke projecten.

Ondersteuning

Heb je ergens hulp bij nodig? Je kun je zorgvraag bij ons kwijt. In samenwerking met de wijkteams helpen we je bij het zoeken van de juiste ondersteuning. Ook als je Nederlands wilt leren spreken of schrijven, kun je bij ons terecht. Onze taalcoach helpt je graag. Of heb je een andere vraag over bijvoorbeeld activiteiten, scholing (tot en met 23 jaar), vrijwilligerswerk of werken in het LeerWerkLab? Wij staan voor je klaar.

Eetcafé

In het LeerWerkLab in Almere Stad zit ook een eetcafé. Hier kun je iedere dag voor slechts € 3,00 lunchen. Het eetcafé is een succes. Steeds meer mensen eten een hapje mee. Iedere donderdag is de keuken tot 20.00 uur open. Als je wilt, kun je dus ook ‘s avonds blijven eten. Eet je mee? Reserveer dan telefonisch via 036 533 64 24.

Bingo

Veel mensen vinden bingo leuk. Dat snappen wij heel goed! Daarom maken we iedere laatste vrijdagmiddag van de maand een bingohal van het LeerWerkLab. Van 13:30 uur tot 15:00 uur kun je voor € 1,- vier rondjes meespelen. Je kunt leuke prijzen winnen. Zin om een potje mee te doen? Vraag een begeleider wanneer de eerstvolgende kans is om erbij te zijn.

Contact

  • LeerWerkLab
    Schoutstraat 41
    13-15 EW Almere
  • 036 533 64 24
Maandag09.00 – 16.30 uur
Dinsdag09.00 – 16.30 uur
Woensdag09.00 – 16.30 uur
Donderdag09.00 – 16.30 uur
Vrijdag09.00 – 16.30 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten