Groenvoorziening en houtbewerking

Ben jij graag buiten en hou je van de natuur? In het groenbedrijf Groen en Meer van Kwintes achter Stadslandgoed De Kemphaan leren mensen alles over aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen en andere groenprojecten.

Groen en Meer werkt in drie ploegen. De eerste ploeg onderhoudt de tuinen van de woningen van Kwintes. De tweede ploeg werkt in opdracht van een aannemer aan het groen in Almere. De derde ploeg legt tuinen aan voor particulieren en bedrijven en onderhoudt de tuinen. Wij kijken goed naar wat iemand kan en plaatsen mensen in de ploeg die het beste bij ze past.

Houtbewerking: mooie meubels maken

Sommige mensen vinden niets leuker dan werken met hout. Het is hun passie. Geldt dit ook voor jou? Dan is onze werkervaringsplek houtbewerking perfect voor jou. Onder begeleiding van een professionele timmerman leer je prachtige meubels maken. Je leert onder andere klepbanken maken en werken met steigerhout.

Jullie werken op een fantastische locatie achter Stadslandgoed De Kemphaan. Iedere week maakt een enthousiast team van tien mensen maar liefst twaalf meubels voor particulieren en bedrijven. De meubels worden verkocht in de webshop www.oudisnieuw.net.

Voor wie werkt Groen en Meer

Het groenbedrijf Groen en Meer van Kwintes biedt diensten voor mensen uit de stad, bedrijven, non-profit organisaties en overheden. We werken aan verschillende projecten, van particuliere tuin tot landschapsinrichting en alles wat daar tussenin zit!

Iets voor jou?

Enthousiast geworden over onze werkervaringsplek voor groenvoorziening en houtbewerking? Neem dan contact met ons op.

  • Kemphaanpad 3
    1358 AC Almere
  • 036 530 91 32
  • contactalmere@kwintes.nl