Contact

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier! Bent u ondernemer en heeft u interesse in een samenwerking? Bekijk dan waar wij voor staan en hoe u het verschil kunt maken.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

LeerWerkNet ook voor ondernemers

Onze samenwerking met lokale ondernemers is goud waard! Veel bedrijven (en ook particulieren) die het verschil willen maken, gebruiken producten en diensten van onze leerwerkbedrijven. Zij betekenen veel voor ons. Wij zien lokale ondernemers met wie wij samenwerken niet als klanten. Ze zijn onze partners.

Je ziet het wel eens op televisie: powered by. Onze leerwerkbedrijven zijn powered by het lokale bedrijfsleven. Deze betrokken bedrijven dragen hun steentje bij aan de ontwikkeling van mensen én ontvangen uitstekende producten en diensten. Andersom geven zij de mensen die bij ons werken de energie om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Het verschil maken voor een ander?

Onze leerbedrijven leveren échte producten en diensten. U kunt hiervan gebruik maken. Wij bekijken graag samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Daar kunt u onze leerbedrijven rechtstreeks en vrijblijvend voor benaderen. Neem contact op met een van onze locaties.