Spring naar content

Trajectbegeleiding

 

Hulp met het vinden van invulling van jouw dag

Heb jij hulp nodig met het geven van invulling van jouw dag? De trajectbegeleiders van het LeerWerkNet van Kwintes kunnen jou daar bij helpen. Samen met jou kijken wij naar wat er mogelijk is. Wil jij een cursus vinden of een opleiding volgen? Of wil jij jezelf ontwikkelen en een betaalde baan vinden? In dit proces kan een dagbesteding of werkervaringsplek kan onderdeel zijn. Daar kunnen wij jou bij helpen!
De trajectbegeleiders van het LeerWerkNet focussen zich op jouw herstel. Op basis van jouw behoeften en in een tempo dat bij jou past. Bij ons kun jij een arbeidsritme krijgen en ervaring op doen. Dit kan bij onze leerwerkplekken leerwerkplekken of bij een van onze activiteitencentra.

Hoe gaan we te werk?

De trajectbegeleiding van Kwintes geeft jou de kans om actief bezig te zijn binnen een van onze leerwerkbedrijven. Daar kun je vaardigheden opdoen doe jou helpen om uit te stromen naar een vrijwilligersplek of betaalde baan. Samen met de trajectbegeleider maak je een plan van aanpak. Dat is een gestructureerd proces, waarin jij een arbeidsritme ontwikkelt en op jouw eigen tempo ervaring op kunt doen in werk dat bij jou past. Stap voor stap begeleiden we jou richting werk. Zo kun jij je ontwikkelen naar herstel en participatie in de samenleving.

Wil jij trajectbegeleiding krijgen?

Om trajectbegeleiding te krijgen, moet je een beschikking hebben voor individuele begeleiding. Hier vind je meer informatie over hoe je deze kunt aanvragen. Als de beschikking is aangevraagd volgt er een keukentafel gesprek. Hierbij zal de trajectbegeleider aanwezig zijn.

Meer te weten komen over Leren & Werken?

Bekijk andere plekken!