Onze begeleiding

Iedereen die in een leerwerkbedrijf van Kwintes werkt, krijgt professionele begeleiding. Onze werkbegeleiders en trajectbegeleiders coachen mensen dagelijks in alles wat bij werken komt kijken. Zij helpen je de regie op je leven weer terug te krijgen. Stap voor stap begeleiden we je naar scholing of (vrijwilligers)werk.

Wij gaan uit van jouw sterke kanten

Doorgroeien naar een betaalde baan of een werkervaringsplek buiten Kwintes. Dat is het uitgangspunt! Als je bij ons aan de slag gaat, maken we samen met jou een persoonlijk begeleidingsplan. We beschrijven wat je wilt bereiken en welke stappen daar voor nodig zijn. In jouw plan gaan we altijd uit van je sterke kanten. Wij kijken naar wat je wilt en kunt. Of het nu gaat om het vinden van dagactiviteiten, een opleiding, vrijwilligerswerk of een betaalde baan. Samen kijken we welke stappen nodig zijn om jouw doel te bereiken. Regelmatig kijken we welke groei je hebt doorgemaakt.

Aanmelden?


Heb jij een hulpvraag en wil je toewerken naar een (betaalde) baan? Misschien kun je bij één van onze werkervaringsplekken aan de slag of wil je meedoen aan activiteiten.

Ruimte om te oefenen met werken

Weet jij nog niet zeker of je toe bent aan een baan? Bij ons krijg je de ruimte om eerst te oefenen. In een veilige omgeving doe je werkvaardigheden op. Samen met een begeleider maak je een persoonlijk begeleidingsplan. Je stippelt een traject uit, waarin je stap voor stap toewerkt naar vrijwilligerswerk of een (betaalde) baan. We gaan uit van jouw eigen kracht en motivatie. Als je genoeg hebt geleerd en de stap aandurft, zoeken we samen met jou werk dat bij je past.

Direct aan de slag?

Ben jij er klaar voor om direct aan de slag te gaan? Dan gaat een trajectbegeleider samen met jou op zoek naar (betaalde) baan die bij jou past. In het gehele proces blijven wij betrokken en begeleiden we jou waar nodig.