Spring naar content

Onderwijs

Ben jij op zoek naar scholing en onderwijs?

Ben jij tussen 17 en 23 jaar en nog niet toe aan een baan of vrijwilligerswerk? Bij het LeerWerkNet kun je onderwijs volgens via Choose2Improve. Hier bereiden we jou voor op regulier onderwijs. Denk maar niet dat het saai bij ons is. Hier heb je de kans om in een fijne en sportieve omgeving jouw talenten te (her)ontdekken en jouw vaardigheden te ontwikkelen. We geven jou positieve energie en leren je hoe je zelf verantwoordelijk neemt en vertrouwen krijgt.

Als je je bij ons aanmeldt, kijken wij samen met jou wat jij wilt bereiken. Ook werken we waarbij samen met scholen en werkgevers. We maken samen een onderwijsprogramma dat precies aansluit bij jou. Genoeg kennis en vaardigheden ontwikkeld? Dan stroom je door naar een reguliere opleiding of ga je aan het werk. Hoe cool is dat!

Hoe gaan we te werk?

Bij Choose2Improve zorgen wij ervoor dat school niet saai is. Samen stemmen we het programma af op jouw interesse. Bij ons kun jij leren op een manier die bij jou past. We hebben samenwerkingsopdrachten en zorgen voor sportieve activiteiten. Dat zorgt voor energie en zelfvertrouwen. Let maar op, bij ons duik je met plezier de studieboeken in!

Wil jij een opleiding volgen via Choose 2 Improve?

Wil jij jezelf klaarstomen voor een opleiding of betaalde baan? Alles wat je nodig hebt, is jouw volledige inzet om aan jouw toekomst te werken. Je hebt geen zorgindicatie nodig en hoeft geen zorg van Kwintes te ontvangen om deel te nemen. Kom eens langs voor een intakegesprek of vul het aanmeldformulier in op de website van Choose 2 Improve.

Bekijk de website van Choose 2 Improve

Meer te weten komen over Leren & Werken?

Bekijk andere plekken!