Groenvoorziening en Houtbewerking

Groenprojecten: aanleg, renovatie en onderhoud

Let op: hier krijg je groene vingers! Ben je graag buiten en hou je van de natuur?  In het groenbedrijf van Kwintes achter Stadslandgoed De Kemphaan leren mensen alles over aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen en andere groenprojecten.

Wij werken in drie ploegen. De eerste ploeg onderhoudt de tuinen van de woningen van Kwintes. De tweede ploeg werkt in opdracht van een aannemer aan het groen in Almere. De derde ploeg legt tuinen aan voor particulieren en bedrijven en onderhoudt de tuinen. Wij kijken goed naar wat iemand kan en plaatsen mensen in de ploeg die het beste bij ze past.

Mooie meubels maken

Sommige mensen vinden niets leuker dan werken met hout. Het is hun passie. Geldt dit ook voor jou? Dan is onze werkervaringsplek houtbewerking perfect voor jou. Hier leer je een echt ambacht. Onder begeleiding van een professionele timmerman maak je prachtige meubels. Op een fantastische locatie achter Stadslandgoed De Kemphaan leer je onder andere klepbanken maken en werken met steigerhout. Iedere week maakt een enthousiast team van tien mensen maar liefst twaalf meubels voor particulieren en bedrijven. De meubels worden verkocht in de webshop www.oudisnieuw.net.

Voor wie werkt Groen en Meer

Het groenbedrijf van Kwintes biedt diensten voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden. Van particuliere tuin tot landschapsinrichting en alles wat daar tussenin zit. Altijd op zoek naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen voor alle groene wensen.

Bekijk hier de website van Groen en Meer